Kuvamuistoja vuosien varrelta

KUVIA KORONASYKSYLTÄ 2020

KUVA VUODELTA 2019

KUVA VUODELTA 2018

KUVIA VUODELTA 2016

KUVIA VUODELTA 2014

KUVIA VUODELTA 1981Soroptimistit esittelemässä toimintaansa Jokioisten Elonkierron jouluvaelluksen kasvihuoneessa 

25.11. naisiin kohdistuvan väkivallan torjuntaan tarkoitetun Oranssit päivät -kampaniaa aloittelemassa yhteistyössä UNWomenin jäsenten kanssa.

Ankkalammin silta Forssan keskustassa Oranssipäivinä    25.11. - 10.12 " Suojellaan yhdessä tyttöjä ja naisia väkivallalta kaikkialla maailmassa."
Viimeinen kooontuminen 11.11. A-klinikalla monivuotisessa kokoontumispaikassa epätietoisena tulevasta. Uusi paikka löytyi kuitenkin välittömästi Forssan Yhteisötalolta, joka on Hyvinvointikuntayhtymän omistama ja siitä kerrotaan sen kotisivulla: "Yhteisötalolla seudun asukkaat, järjestöt ja eri palveluiden työntekijät voivat yhdessä ja erikseen tuottaa koko yhteisöä hyödyttävää toimintaa"


Klubikokouksessa käsiteltiin oman paikkakunnan historiaa ja estelmöitsijä on myös omalta paikkakunnalta.


Edustajiston kokous oli Kouvolassa. Kuvassa klubilaisia Unionin tulevan presidentin Asta von Frenckelin kanssa Klubimme jäsenen Pirkko Teräväisen taidenäyttelyssä Forssan museossa.Marja-Leena oli lokakuussa Oulun Soroptimistien järjestämällä kahden viikon matkalla Keniassa. Kymmenen suomalaisen sisaren joukkoon liittyi myös Amsterdamin lentokentältä kaksi tukholmalaista sisarta. Matkan pääkohteena oli Oulun ystävyyslinkkiklubin Kakamegan soroptimistien tapaaminen ja perehtyminen heidän aktiiviseen toimintaansa. Marja-Leenaa kiinnosti Elizabeth Nehondon tapaaminen, joka oli vieraillut myös Forssan klubissa v. 1998 ja ennen kaikkea vuosien takaisen klubimme kummitytön Caroline Lwikaton (Ignosi) tapaaminen. Kuva Caroline Lwicatosta, joka oli klubimme kummityttö vuosia sitten. Koulutimme hänet opettajaksi. Hän on nyt alakoulun opettaja ja kahden lapsen äiti. Vieressä Elizabeth Nehondo, sairaanhoidon opettaja, joka on vieraillut myös meidän klubissa. Hän on tuonut monta ryhmää sairaanhoidon opiskelijoita Kakamegasta Ouluun harjoittelemaan.Leivontaa joulumyyjäisiin Tölön koulun keittiössä.

Leipomisen ja ruuanlaiton lomassa maistui kahvi

Luo kotisivut ilmaiseksi!